1:1 session

1:1 session online

Er du fastlåst i din hverdag og forhindret i at leve livet fuldt ud? Jeg kan hjælpe dig med at finde din livskraft igen.


Gennem over 20 års arbejde med psykoterapi har jeg erfaret, at mange mennesker er fastlåst uden at vide, hvad der er årsagen til det.


Jeg har udviklet en effektiv metode til at spotte og forløse de blokeringer, mange af os bliver ramt af gennem livet. Metoden hedder Chok Release og er nu udbredt i hele landet, hvor knap 100 Chok Release Mastere huserer. Der er altid en, der kan hjælpe dig.

Det er en enkelt og effektiv metode, der afhjælper angst, depression, PTSD, fobier og stress, og som giver dig mulighed for at agere uden om de oplevelser, chok og traumer, der står i vejen for et frigjort liv.


Mit udgangspunkt er at skabe ro i dit nervesystem. Det er dér, splinten sidder.


Hvis fx du oplever et fysisk overfald, du bliver angrebet af en hund eller du mister dit job eller en, du elsker, så reagerer vi på chokket med hver vores krybdyrhjerne – enten løber, angriber eller fryser vi, i det øjeblik hændelsen sker.

 

Når vi senere i livet oplever noget, der minder os om den situation, så reagerer vores nervesystem med samme reaktion – vi løber, angriber eller fryser, selvom det slet ikke er det samme, der er ved at ske, men vores nervesystem genkender samme stemning, og derfor reagerer det ud fra de samme impulser.

Også selvom vi slet ikke med vores bevidsthed kobler tingene på den måde. 


Med Chok Release metoden finder og forløser en terapeut dit chok og lærer dig at skelne mellem det, der skete engang, og det der sker i dag, så du ikke længere behøver at reagere på samme måde ved at enten løbe, angribe eller fryse, når du føler en lignende situation kan opstå.


Du vil mærke en forandring, når du får øje på det, der låser dig fast og forstår, hvordan du kan agere uden om det.


Redskaberne er intuitive og håndgribelige, og i løbet af en online 1:1 Chok Release session får du indblik i metoden, så du kan bruge den fremadrettet på egen hånd.

Online sessioner giver dig frihed til at tage en session via et lånt lokale på arbejdspladsen eller hjemme i vante omgivelser, og så giver det mulighed for at få en session uanset hvor I landet, du er. Erfaringerne viser, at online sessionerne fungerer virkelig godt.1:1 Sessioner foregår online


(undtagen børn i tegneterapi).


Varighed 60 min.
Der er andre dygtige Chok Release Mastere.


Nadia Ferhat hjælp til angst og depressionPris pr. session: 1500 kr.


3. sessioner: 4000 kr. (du sparer 500 kr.)
Skal holdes indenfor tre mdr.


5. sessioner: 6500 kr. (du sparer 1000 kr.)
Skal holdes indenfor seks mdr.
Hvis du ikke får brug for dem alle, kan de overgå til en af dine nærmeste.

 1:1 Forældresparring

Du er betydningsfuld som forælder. Få professionel støtte, når dit barn er udfordret.
60 min. 1200 kr.

Klik på 'Book 1:1' og vælg 'Forældresparring'.

*

1:1 Supervision