ForedragDEN BETYDNINGSFULDE VOKSNE


Skab stærke relationer og bedre trivsel.


Du kan hjælpe et andet menneske til at stå stærkere mentalt, hvis du lytter ufordømmende, spørger opmærksomt og støtter anerkendende. Forklaringen ligger i vores nervesystem.


De fleste af os har oplevet, at en voksen har gjort en positiv forskel for os. Heldigvis. Når du er en betydningsfuld kollega, forælder, lærer, træner eller ven, så har det afgørende betydning for et andet menneske.Det kræver kun en lille indsats, og dette foredrag gør dig klogere på, hvad du kan gøre – og hvorfor det ofte er svært at nå ind til andre mennesker.


Foredraget guider dig til at bane vejen for et stærkere mentalt helbred for dem, du ønsker at have betydning for. Du bliver også klogere på dig selv, og det unikke nervesystem, som vi hver i sær har.

MIDDAGSBORDET


Skab positiv stemning og gode samtaler.


Savner du dynamiske og indsigtsfulde samtaler omkring middagsbordet?

Ønsker du at forvandle stemningen til en rar oplevelse med meningsfulde samtaler om dagens oplevelser, forståelse og glæde?

Så er dette foredrag skabt til dig.

Velkommen til Middagsbordet, hvor vi udforsker de dynamikker, der kan gøre spisesituationerne harmoniske og givende.


Opdag teknikker til, hvordan du omdanner spændinger til positive reaktioner. Lær kunsten at stille spørgsmål, der inviterer til dybere samtaler om det væsentlige. Og uanset om du har små børn eller teenagere, er bedsteforælder eller blot værdsætter familiens betydning, så giver foredraget dig redskaber til at skabe mere harmoni omkring middagsbordet.


I kan gøre middagsbordet til et rart sted at være for alle.

INSPIRERENDE FOREDRAG 

Chok traume foredrag kursus mental sundhed Nadia Ferhat

Nadia Ferhat

NADIA FERHAT

Nadia Ferhat er ekspert i nervesystemet og en fantastisk formidler, der sætter en ære i at gøre indholdet genkendeligt, let og brugbart.


Hun er oprindelig uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut og har beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling og har været supervisor og censor ved Psykoterapeut-uddannelsen.


Nadia Ferhat står bag forskellige foredrag og workshops til skoler og virksomheder med udgangspunkt i Den betydningsfulde voksne.Se mere på www.denbetydningsfuldevoksne.dk

Læs mere om Nadia Ferhat her.